Menu

Dekor Oyster Arlo 91W 45.5+45.5 sa RF daljinskim

- Dekor Oyster LED plafonska svetiljka
- ARLO
- 91W
- RF daljinski
- Avide
  • Šifra: ADO3S-91W-ARL-2.4G
11.521,00 RSD
Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku, nove plafonske lampe Avide dizajna stvaraju jedinstven stil u domovima.

Za svaki tip su dostupna 3 režima osvetljenja. Prvi i drugi režim koriste kombinaciju toplo bele i hladno bele LED diode za postizanje različitih svetlosnih efekata, dok treći režim koristi kombinaciju tople bele i hladno bele LED diode za stvaranje prirodne temperature bele boje, čime se udvostručuju performanse i takođe osvetljenost.

Pre prve upotrebe, daljinski upravljač mora biti uparen sa lampom!

Uparivanje: U roku od 5 sekundi nakon uključivanja, jednom kratko pritisnite dugme „WIFI“. Ako je uparivanje bilo uspešno, lampica će treptati 3 puta i daljinski upravljač se sada može koristiti.

Isključivanje: U roku od 5 sekundi nakon uključivanja, pritisnite dugme sa oznakom „WIFI“ tri puta. Ako je isključenje bilo uspešno, lampica će treptati nekoliko puta i to ukazuje na uspešno prekid veze.

Uz pomoć radio-frekventnog daljinskog upravljača proizvoda, pored prebacivanja između režima, imamo mogućnost podešavanja osvetljenosti i temperature boje, kao i uključivanja funkcije tajmera. Jednom pritiskom na njega možete podesiti tajmer od 5 minuta, pritiskom dvaput možete podesiti tajmer na 30 minuta, a pritiskom na treći put možete isključiti funkciju tajmera.

Proizvod ima memorijsku funkciju, tako da nakon isključivanja daljinskim upravljačem, prethodno korišćeni režim i osvetljenost će biti aktivni sledeći put kada se uključi.

Specifikacija

VRSTA ROBE
LED RASVETA
KATEGORIJA PROIZVODA
LED PLAFONJERE DEKOR SMART
BREND ILI GRUPA ARTIKALA
AVIDE
PROGRAM LINIJA
AVIDE
SNAGA
91W
RADNI NAPON
200-265V
SVETLOSNI FLUKS
6370lm
TEMP BOJA SVETLOSTI
5000K
DIMABILNOST
Da
IP ZASTITA
IP20
PREČNIK
500mm
BOJA
Bela
ŽIVOTNI VEK
25000h