Menu

Dekor Oyster Nico 45W IP20 sa daljinskim 3040lm crna-bela

- Dekor Oyster LED plafonska svetiljka
- NICO
- 45W
- RF daljinski
- Avide
  • Šifra: ADO3S-NICO-2.4G
8.971,00 RSD
Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku, nove plafonske lampe Avide dizajna stvaraju jedinstven stil u domovima.

Za svaki tip su dostupna 3 režima osvetljenja. Prvi i drugi režim koriste kombinaciju toplo bele i hladno bele LED diode za postizanje različitih svetlosnih efekata, dok treći režim koristi kombinaciju tople bele i hladno bele LED diode za stvaranje prirodne temperature bele boje, čime se udvostručuju performanse i takođe osvetljenost.

Pre prve upotrebe, daljinski upravljač mora biti uparen sa lampom!

Uparivanje: U roku od 5 sekundi nakon uključivanja, jednom kratko pritisnite dugme „WIFI“. Ako je uparivanje bilo uspešno, lampica će treptati 3 puta i daljinski upravljač se sada može koristiti.

Isključivanje: U roku od 5 sekundi nakon uključivanja, pritisnite dugme sa oznakom „WIFI“ tri puta. Ako je isključenje bilo uspešno, lampica će treptati nekoliko puta i to ukazuje na uspešno prekid veze.

Uz pomoć radio-frekventnog daljinskog upravljača proizvoda, pored prebacivanja između režima, imamo mogućnost podešavanja osvetljenosti i temperature boje, kao i uključivanja funkcije tajmera. Jednom pritiskom na njega možete podesiti tajmer od 5 minuta, pritiskom dvaput možete podesiti tajmer na 30 minuta, a pritiskom na treći put možete isključiti funkciju tajmera.

Proizvod ima memorijsku funkciju, tako da nakon isključivanja daljinskim upravljačem, prethodno korišćeni režim i osvetljenost će biti aktivni sledeći put kada se uključi.

Specifikacija

01 vrsta robe
LED RASVETA
02 kategorija proizvoda
LED PLAFONJERE DEKOR SMART
03 brend ili grupa artikala
AVIDE
04 program linija
AVIDE
05 snaga
45W
07 radni napon
230V
12 svetlosni fluks
3040lm
16 ip zastita
IP20
25 boja
Crna-Bela
28 Životni vek
25000h
32 brend
Avide
33 status artikla
LAGERSKA-ROBA