Menu

Uslovi isporuke

ROK ISPORUKE
Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu iste putem email-a . 

PREUZIMANJE POŠILJKE
Kurirska služba AKS vrše isporuku pošiljke na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj  0244150150 (lokal 115) ili putem e-mail-a. 
Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzimate pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

CENA ISPORUKE
Cena isporuke robe ispod kupovine od 5.000 RSD je 399 RSD. Iznad 5.000 RSD se ne napljaćuje isporuka.

ARTIKLI KOJE NE ISPORUČUJEMO
Lomljiva roba kako što su sijalice, fluo cevi, zaštitno staklo, opal i kristal kugla i ostali proizvodi od stakla.